Recreatiegebied Rhederlaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Recreatiegebied Rhederlaag. © Jan Ruland van den Brink

Naturisten balen van ‘kaalslag’ rond naaktstrand Rhederlaag: ‘Van alle kanten zijn we zichtbaar’

LATHUM - Naturisten balen van de ‘kaalslag’ op en rond het naaktstrand van het Rhederlaag bij Lathum. Door de kap en het snoeien van bomen en struiken zouden recreanten op het naaktstrand nu ‘van alle kanten’ zichtbaar zijn. ,,Wat ben ik geschrokken”, meldt een bezoeker van het naaktstrand.

7 reacties

 • Joep Meloen

  1 maand geleden
  Wat een ouderwetse reacties,soms verlang ik echt terug naar de jaren 80. Het gaat naturisten erom één te zijn met de natuur. Lekker genieten van het zonnetje en de wind. Niet om het etaleren van je zaakje. Zouden meer mensen moeten doen. Elkaar niet oordelen en gewoon van simpele dingen genieten
 • Marco Jansen

  1 maand geleden
  Waarom moet je in je blootje liggen gewoon een short zwembroek en of bad pak bikini niks mis mee, in je blote kont dan maar thuis in de tuin.
 • J Peters

  1 maand geleden
  Mensen die niet van natuurrisme houden worden er wel mee geconfronteerd. En dan erbij wat lopen ze nou te piepen, ze willen toch zo graag naakt lopen en recreëren. Adam en Eva hadden ook maar een blad.
 • Henk Jansen

  1 maand geleden
  Leisurelands is bezig het naturisme uit te bannen. Bussloo is ook al volledig verpest! Van natuurbeheer willen ze niets weten!
 • Ton Ton

  1 maand geleden
  @Pim Willemsen. Jij begrijpt het verschil niet tussen gezien worden en begluurd worden. Ook is het vanaf het terras dan mogelijk dat figuren met hele foute bedoelingen foto's maken.
 1. Ex-militair (53) zat ‘in de shit’ en lichtte families op met nepverhalen over Volkswagenbusjes uit Mali: werkstraf van 120 uur
  PREMIUM
  5

  Ex-militair (53) zat ‘in de shit’ en lichtte families op met nepverha­len over Volkswagen­bus­jes uit Mali: werkstraf van 120 uur

  DOESBURG/ ARNHEM - Een 53-jarige man uit Doesburg is maandag door de militaire kamer van de rechtbank veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand. De ex-militair lichtte in 2018 verschillende mensen op door een verhaal te verzinnen over Volkswagenbusjes die hij voor een klein prijsje uit Mali kon laten overkomen.
 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Liemers