Volledig scherm
Paspoort. © Shutterstock

Nieuw paspoort of rijbewijs nodig? Even chatten met een ambtenaar

ZEVENAAR - U wilt een nieuw paspoort of rijbewijs aanvragen? Of de gemeente laten weten dat u gaat verhuizen? U kunt dit  online regelen, naar het gemeentehuis gaan of even bellen. Zevenaar biedt nu een nieuwe manier om te communiceren met de gemeente: live chatten met een ambtenaar.

De live chat is aan de website toegevoegd. ‘Online zakendoen met de gemeente wordt nog gemakkelijker’, propageert de gemeente. ‘De kracht van chat zit vooral in de mogelijkheid om snel en gemakkelijk contact op te nemen. Tijdens openingstijden chatten inwoners via de website direct met een medewerker van de gemeente. Deze medewerker antwoordt direct op de chat. Daardoor werkt chatten sneller dan bijvoorbeeld een e-mail sturen.’

Zevenaar hoopt door het inzetten van chat de bereikbaarheid te vergroten. ,,We verbeteren hiermee onze dienstverlening”, denkt een woordvoerster van Zevenaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers