Volledig scherm
Links de laatste eigenaar van Hubo in Zevenaar: Henk-Jan Cremers. © de Gelderlander Liemers

Nieuwe appartementen op plek van oude Hubo in Zevenaar

ZEVENAAR - Er is groen licht voor bouwplannen in de Zevenaarse Kerkstraat. Waar ooit bouwmaterialen werden verkocht, verrijzen straks dertien nieuwe koopappartementen.

Het gaat om de plek waar tot juni 2017 bouwmarkt Hubo was gevestigd. Sindsdien staat het pand leeg en is de woning op de eerste verdieping niet meer bewoond. De voormalige bouwmarkt zal nu worden gesloopt.

Eind vorig jaar is een aanvraag voor de nieuwe appartementen aan de Kerkstraat ingediend. Het gaat om duurdere koopwoningen. Die grenzen aan de nieuwe woonwijk naast en achter het gemeentehuis, Woonpark BAT. Een deel van het nieuwe appartementencomplex is iets hoger dan toegestaan. Ook zou er te weinig ruimte zijn voor voldoende parkeerplaatsen. Ondanks dat geven burgemeester en wethouders nu toch groen licht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers