Volledig scherm
PREMIUM
Zwemles in Lobith op archiefbeeld. © Jan van den Brink

Nieuwe poging om rel over zwemles vlot te trekken in Lobith

LOBITH - Wethouder Nanne van Dellen wil een nieuwe bemiddelingspoging doen in Lobith. Hij wil opnieuw met Zwemvereniging Lobith  en de eigenaar van zwembad De Boskuul, de NL-Groep om tafel. Beide partijen staan lijnrecht tegenover elkaar als het gaat om het geven van zwemles. 

Met als gevolg dat de zwemclub uit moeten wijken naar een bad in 's Heerenberg. 

,,We willen dat beide partijen eruit komen’’, laat een woordvoerster van de gemeente Zevenaar weten. ,,Dat de club in het eigen dorp kan zwemmen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Exclusief

Het beste van de Gelderlander
  1. Wéér gedoe met lesroosters Liemers College

    Wéér gedoe met lesroos­ters Liemers College

    DIDAM/ ZEVENAAR - Het Liemers College blijft worstelen met de lesroosters voor de bovenbouw. Sinds een paar weken zijn de lesroosters die in het begin van het jaar voor een grote chaos zorgden compleet omgegooid, maar het nieuwe rooster zorgt óók weer voor veel onvrede. Leerlingen klagen over het feit dat ze ineens veel nieuwe docenten hebben, dat de behandeling van de lesstof daardoor in de knel komt, dat ze nog steeds veel tussenuren hebben en met totaal andere leerlingen in de klas zitten. Tien tussenuren per week is geen uitzondering.

Liemers