Volledig scherm
De situatie op de A18 bij Wehl kort na het ongeval. © Roland Heitink

Omgekomen spookrijder A18 is man van 25 uit Zevenaar

KILDER - Bij het ongeluk met een spookrijder op de A18 is zaterdag een 25-jarige man uit Zevenaar omgekomen. Hij reed, vanaf de Wijnbergseweg in Doetinchem, tegen het verkeer in, de Rijksweg A18 op in de richting van Wehl. Ter hoogte van Kilder botste de Zevenaarder frontaal op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 54-jarige man uit Huissen. Hij raakte door de botsing zwaargewond.

De politie heeft nog niet kunnen achterhalen waarom de Zevenaarder de A18 aan de verkeerde kant is opgereden. Bij de botsing, die rond 20.00 uur gebeurde, was een derde auto betrokken. De twee inzittenden van deze auto bleven ongedeerd. 

De A18 van Didam richting Doetinchem was als gevolg van het ongeval urenlang geheel afgesloten. De politie heeft technisch onderzoek verricht en onderzoekt hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers