Volledig scherm
PREMIUM
Bart Letzen (rechts) van sportschool Fight Strength & Conditioning Academy geeft ondernemers kickbokslessen. © Theo Kock

Ondernemers in de kickboksring voor het goede doel: ‘We moeten 15 weken trainen’

ZEVENAAR - ‘Vechten voor KiKa’ is het motto van een bijzonder kickboksgala in Zevenaar. Op 5 juni treden lokale ondernemers tegen elkaar aan in de ring. De opbrengst van het evenement gaat naar KiKa, voor onderzoek naar kanker.

Na weken hard trainen laten Zevenaarse ondernemers op het gala in sporthal Herenmäten zien waarom kickboksen, mede door icoon Rico Verhoeven, zo populair aan het worden is.

Die toenemende belangstelling merkte organisator Bart Letzer van sportschool Fight Strength & Conditioning Academy vorig jaar al tijdens het eerste Zevenaarse Kickboksgala.

,,Ik kreeg veel reacties van mensen die het tof zouden vinden om het zelf een keer te proberen. Daar is dit evenement uit voortgekomen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers