De parkeergarage aan het Masiusplein.
Volledig scherm
PREMIUM
De parkeergarage aan het Masiusplein. © Jan Ruland van den Brink

Ondernemers willen af van betaald parkeren in Zevenaar: ‘Dat is nodig voor bruisend centrum’

ZEVENAAR - Ondernemers aan het Raadhuisplein in Zevenaar willen af van het betaald parkeren in het centrum. Met de maatregel moet het Zevenaarse winkelhart aantrekkelijker worden voor publiek.

7 reacties

 • Jan Rijneveld

  1 maand geleden
  1,5 uur gratis parkeren ,daarna 2 euro per uur. Anders krijg je weer dat werknemers en andere popie jopie's hun auto de gehele dag een parkeerplaats bezetten. Wat zeer onvriendelijk is tegenover andere mensen.
 • J.W.M. Peters

  1 maand geleden
  de winkeliers kunnen toch ook 90 cent teruggeven aan een klant die iets koopt.
 • Gerrie Sessink

  1 maand geleden
  Kom kom Harry, nou moet je geen onzin praten? Ons is geen verdeeldheid binnen de ondernemers bekend? Niet als je ze niet wil horen nee. En weet je waar die parkeerplaatsen in Doesburg liggen? Ver buiten het centrum. Jij wil de parkeerplaatsen in het centrum hiervoor opofferen. Maar makkelijk praten als je zelf ver buiten het centrum in een woonwijk woont.
 • Jan Rijneveld

  1 maand geleden
  Wat een geneul om 0,80 c per uur. Ga eens naar Amsterdam 7 euro per uur
 • Harry Hermsen

  1 maand geleden
  Enkele aanvullingen op het artikel: Ons is geen verdeeldheid binnen de ondernemers bekend;integendeel. In het voortraject is het een en ander zorgvuldig afgestemd met “Ondernemend Zevenaar” en met steakholders van de Horeca. Volgens de Gelderlander van 5 maart: Doesburg mikt op tweede topzomer: snel extra gratis parkeerplekken aan de rand van het centrum. We blijven het oneerlijk vinden dat in het Centrum van Zevenaar wel parkeerbelasting wordt geheven en in de andere kernen niet.
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Liemers