De A12 bij afslag Westervoort.
Volledig scherm
De A12 bij afslag Westervoort. © Jan Ruland van den Brink

Ook na corona thuiswerken om druk op A12 te verminderen: ‘Files zullen niet oplossen’

ZEVENAAR/DUIVEN - Als het aan de gemeente Zevenaar ligt blijven mensen ook na corona zoveel mogelijk thuiswerken om de verkeersdruk op de A12 te verminderen. Toch met de auto naar het werk? Reis buiten de spits.

6 reacties

 • Michel Van de Zand

  1 maand geleden
  Met dank aan die milieu clubjes staan we nu stikstof en co2 op de A12 uit te stoten in de file. In plaats van doorrijden op de verlengde A15. Tevens is het oosten van geen enkel belang voor dat stelletje klunzen in DH. Zoals andere reactie al aangeeft in het westen worden direct problemen zoals met de bruggen opgelost. Het oosten is goed voor de belastingcenten. Wel de lusten maar geen lasten in DH. Misschien eens de A12 blokkeren, kijken hoelang men in DH dan nog doof blijft.
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  De pandemie was de juiste tijd om die ijsselbruggen met spoed te fixen.... dit duurt weer eens te lang
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  maar de huizen zijn hier goedkoper, dus komt de randstad deze kant op, dus meer files....
 • Enigma Enigma

  1 maand geleden
  @j.leeuwenstein, welkom in oost nederland het afvoerputje van De Randstad
 • Eduard Van Stuivenberg

  1 maand geleden
  Klinkt natuurlijk allemaal leuk om campagnes te starten waarmee je de automobilisten aan wilt spreken, maar volgens mij moeten de werkgevers gestimuleerd worden om buiten de spits rijden of thuis werken (meer) toe te laten. Automobilisten willen wel,.maar er zijn nog genoeg werkgevers die te krampachtig vasthouden aan het "oude" of bang zijn de regie te verliezen.

Liemers