Het parkeerterrein bij de Kampsingel in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerterrein bij de Kampsingel in Zevenaar. © Jan Ruland van den Brink

Op zoek naar vrije parkeerplek in Zevenaar? Bekijk het op de digitale borden, ‘net als in de grote steden’

ZEVENAAR - Om te voorkomen dat bezoekers van de binnenstad kriskras op zoek gaan naar een vrije parkeerplek, plaatst Zevenaar nieuwe, digitale parkeerborden. Die geven straks de actuele beschikbaarheid aan. ,,Zoals dat in de grote steden ook gebeurt", zegt wethouder Carla Koers.

3 reacties

 • Johannes Sennahoj

  1 jaar geleden
  Huh? In Maastricht of Groningen, ja, maar in Zevenaartje? Moet toch niet gekker worden. Aan welke beleidsdoelstelling draagt dit nu weer bij? Klimaatneutraal Zevenaartje? Nee, dat kan niet. Tis voor de auto ;-) Het zal vast Economie, Mobiliteit en Verkeer zijn onder het mom van “Gastvrij Zevenaar, kom gerust met de auto ipv met de fiets, wij begeleiden je naar een parkeerplekje”. Nu zal t parkeertarief wel omhoog gaan ;-). Met t fietske geen enkel probleem, overal tussendoor en altijd plek:-)
 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Komt dit geweldige plan uit dezelfde koker als de uitspraak (toen er nog een ijsbaan stond in Zevenaar):, "als de parkeerplaats op het Grieth niet vrij is, dan is er wellicht wel een plekje vrij op het voormalige BAT terrein langs het spoor."?
 • Ruud Thijssen

  1 jaar geleden
  Wat een fantastisch nieuws, dat Zevenaar blijkbaar genoeg geld heeft om zoiets te doen. Er is dus geen armoede meer in Zevenaar, begrijp ik ?

Liemers