Het uutbloashuukske in Spijk wordt veel gebruikt in coronatijd. Zien ook Stichting Actief Spijk-bestuurslid en klusser Emiel Stam (links) en voorzitter Guido Ariessen.
Volledig scherm
Het uutbloashuukske in Spijk wordt veel gebruikt in coronatijd. Zien ook Stichting Actief Spijk-bestuurslid en klusser Emiel Stam (links) en voorzitter Guido Ariessen. © Jan van den Brink

Opgeknapt Uutbloashuukske Spijk is een knooppunt in coronatijd: ‘Laat het mooie weer maar komen’

SPIJK - Een uitkomst in coronatijd. Dat is het zogenoemde Uutbloashuukske in Spijk. Evenementen activiteiten mogen niet vanwege de lockdown, maar wandelen en fietsen wel en dat gebeurt dan ook veel. En dan is het fijn dat er in de Liemers een ‘huuske’ staat waar uitgerust kan worden. 

 1. Het hoofd van ijszwemmer Albert wilde nog wel, maar zijn lichaam niet: ‘Onderkoeling sloeg keihard toe’
  PREMIUM
  2

  Het hoofd van ijszwemmer Albert wilde nog wel, maar zijn lichaam niet: ‘Onderkoe­ling sloeg keihard toe’

  ZEVENAAR - Terwijl half Nederland op het ijs stond, dook Albert Stienezen zondag in het water voor een bijna onmenselijke missie. Onder erbarmelijke omstandigheden wilde de Zevenaarder de zogenoemde ijsmijl van ruim 1,6 kilometer voltooien. Toen hij iets over de helft was, staakte hij echter zijn strijd. Stienezens hoofd had nog totale focus, maar zijn lichaam sputterde tegen.
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Liemers