Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar. © Googel Streetview

Oud-docent (42) Liemers College cel in voor ontucht met tienermeisjes op school

ZEVENAAR - Michel D., een 42-jarige oud-docent en decaan van onder meer het Liemers College in Zevenaar, moet veertien maanden de cel in. Ook mag hij vijf jaar lang niet in het onderwijs werken.

11 reacties

 • josz Grootveld

  4 maanden geleden
  In antwoord op Frans Bonners: oud- collega ook ooit verdacht voor eenzelfde iets. Betrokken ouders zetten hun rechtzaak niet door omdat deze man zelf weg ging en zij niet een procesgang gingen volgen vanwege de impact op hun kinderen. En terecht! Dus geen gevolg voor een latere vog-aanvraag. Zodoende is deze man gewoon weer aan de bak gekomen in het onderwijs.......
 • Frans Bonnes

  4 maanden geleden
  @ Petra en de rest, maar dan moet het wel gemeld zijn. Als dat niet gebeurt is, wat ik in dit geval verwacht, kan het dus ook nooit in een VOG komen..
 • petra damme

  4 maanden geleden
  Op een VOG verklaring moeten ze altijd een aantekening zetten ook al is het langer geleden
 • Frans Bonnes

  4 maanden geleden
  Als ik het artikel goed lees is hij voor die zaken van 10 jaar geleden nooit aangeklaagd of veroordeeld, Dat kan ook niet als hij daar nu alsnog voor veroordeeld wordt, je kan nooit meermaals voor een zelfde vergrijp veroordeelt worden. Dus kon hij gewoon een VOG krijgen voor zijn aanstelling in Amersfoort. In Leerdam had dus omdat er nooit aangifte van gedaan is niks plaatsgevonden, dat komt nu dus pas naar boven.
 • A I Anders

  4 maanden geleden
  Theo Rijswijk Daar zal de rechtbank ook wel zitting hebben en onder dezelfde noemer vallen.

Liemers