Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Carlo ter Ellen DPG Media

Oud-politieman vergrijpt zich in proeftijd eerdere veroordeling opnieuw aan puber: ‘Hij zei geen nee’

LATHUM - Een 45-jarige man uit Lathum ging in de proeftijd van een lange, voorwaardelijke celstraf opnieuw opzichtig in de fout. Hij vergreep zich oktober vorig jaar voor de tweede keer aan een jonge puber en hoeft er dan ook niet op te rekenen weer snel op vrije voeten te komen.

3 reacties

 • Marleen Verstraeten

  2 weken geleden
  een pedo begint niet op zn oude dag hiermee, dus name&shame, dan kan je erop wachten dat zijn andere slachtoffers misschine ook naar voren durven stappen. het is vreselijk dat onze justitie een bankoverval erger vind dan kindermisbruik. Een bankoverval doet door de jaren heen veel minder mensen pijn en je houdt er geen levenslang trauma aan over. Kindermisbruik is een vergif dat nog generaties verder families ontwricht.
 • A I Anders

  3 weken geleden
  @M. van Dichteren Dat is om aan te kondigen dat in die hoek ook veel poep zit, in zijn geval zat.
 • M. van Dichteren

  3 weken geleden
  Oud politie man is geen onderdeel meer van de politie. Dus wat is de meerwaarde van het vermelden , een man van 45 was beter geweest.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Liemers