Volledig scherm
PREMIUM
Samen aan Tafel bij Thoen & Thans in Oud-Zevenaar. © Jan Ruland van den Brink

Ouderen eten samen in Oud-Zevenaar: ‘Het is zo’n succes, prachtig toch?’

OUD-ZEVENAAR - Wat er vandaag op het menu staat? ,,Kijk maar eens, dan krijg je trek’', zegt Thea van Uum (71), wijzend op een papier dat op tafel ligt. Na een voorgerecht in de vorm van romige aspergesoep volgen een kalkoenschnitzel in pittige saus met groenten en aardappelgerechten. Het toetje van deze middag is de ‘Summer Surprise’.

Voor 7 euro kan iedereen aanschuiven bij Samen aan Tafel. Het project van de Seniorenclub Oud-Zevenaar en Ooy ging begin dit jaar van start en de animo is enorm.

Restaurant Thoen & Thans in Oud-Zevenaar is op dinsdag weliswaar gesloten, maar voor Samen aan Tafel openen hier in alle even weken de deuren. Vrijwilligers van de Seniorenclub Oud-Zevenaar en Ooy verzorgen hier onder leiding van een voormalig kok iedere keer een ander driegangenmenu. Iedereen die dat wil, mag voor 7 euro aanschuiven. Lid of geen lid van de bond, dat maakt niet uit. Ook mensen van buiten Oud-Zevenaar en Ooy zijn welkom.

Quote

Prachtig om te merken hoeveel plezier die mensen hebben en wat voor een leuke gesprekken er ontstaan

Marita Reijmer
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers