Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International. © Bart Harmsen

Outlet Zevenaar opent in 2021, ook al is A12 dan nog niet verbreed

ZEVENAAR - Ondanks de verwachte vertraging van de verbreding van de A12, streeft ontwikkelaar Stable naar de opening van Fashion Outlet Zevenaar in 2021. 

Quote

Ik ben optimis­tisch. Iets langer wachten op een verbrede A12 is geen probleem

Wim Kees Woltering, Stable

Met de bouw van de outlet in Zevenaar wordt volgens planning volgend jaar begonnen. Naar verwachting kunnen bezoekers medio 2021 gaan shoppen bij de circa honderd winkels in de nieuwe outlet aan de Spoorallee.

Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International, heeft steeds gezegd dat een goede bereikbaarheid cruciaal is voor Fashion Outlet Zevenaar. Toch verwacht hij niet dat een mogelijke vertraging van de verbreding van de A12 of het uitblijven van het A15-tracé van invloed is op het tijdstip van de opening van Fashion Outlet Zevenaar. ,,Er is onderzoek gedaan naar de bereikbaarheid’’, zegt Woltering. ,,Ik ben optimistisch. Iets langer wachten op een verbrede A12 is geen probleem.’’  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers