Volledig scherm
PREMIUM
Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International. © Bart Harmsen

Outlet Zevenaar opent in 2021, ook al is A12 dan nog niet verbreed

ZEVENAAR - Ondanks de verwachte vertraging van de verbreding van de A12, streeft ontwikkelaar Stable naar de opening van Fashion Outlet Zevenaar in 2021. 

Quote

Ik ben optimis­tisch. Iets langer wachten op een verbrede A12 is geen probleem

Wim Kees Woltering

Met de bouw van de outlet in Zevenaar wordt volgens planning volgend jaar begonnen. Naar verwachting kunnen bezoekers medio 2021 gaan shoppen bij de circa honderd winkels in de nieuwe outlet aan de Spoorallee.

Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International, 
heeft steeds gezegd dat een goede bereikbaarheid cruciaal is voor Fashion Outlet Zevenaar. Toch verwacht hij niet dat een mogelijke vertraging van de verbreding van de A12 of het uitblijven van het A15-tracé van invloed is op het tijdstip van de opening van Fashion Outlet Zevenaar. ,,Er is onderzoek gedaan naar de bereikbaarheid’’, zegt Woltering. ,,Ik ben optimistisch. Iets langer wachten op een verbrede A12 is geen probleem.’’  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Exclusief

Het beste van de Gelderlander
  1. Wéér gedoe met lesroosters Liemers College

    Wéér gedoe met lesroos­ters Liemers College

    DIDAM/ ZEVENAAR - Het Liemers College blijft worstelen met de lesroosters voor de bovenbouw. Sinds een paar weken zijn de lesroosters die in het begin van het jaar voor een grote chaos zorgden compleet omgegooid, maar het nieuwe rooster zorgt óók weer voor veel onvrede. Leerlingen klagen over het feit dat ze ineens veel nieuwe docenten hebben, dat de behandeling van de lesstof daardoor in de knel komt, dat ze nog steeds veel tussenuren hebben en met totaal andere leerlingen in de klas zitten. Tien tussenuren per week is geen uitzondering.

Liemers