Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Kees Woltering, CEO van ontwikkelaar Stable International. © Bart Harmsen

Outlet Zevenaar opent in 2021, ook al is A12 dan nog niet verbreed

ZEVENAAR - Ondanks de verwachte vertraging van de verbreding van de A12, streeft ontwikkelaar Stable naar de opening van Fashion Outlet Zevenaar in 2021. 

25 reacties

 • Karel

  4 jaar geleden
  Wat een onzin,zo krijgen we eindelijk eens een beetje beleving in de stad zevenaar. En ook nog eens super voor de werkgelegenheid. zullen meer mensen in zevenaar komen wonen enz enz enz
 • Age Kamermans

  4 jaar geleden
  Gedeputeerde Staten van Gelderland, verklaard tegenstander van de vestiging van de Outlet Zevenaar, zou eens kunnen nagaan in hoeverre het voornemen van Stable in overeenstemming is met de overwegingen van de Raad van State in de uitspraak over de vestiging van deze Outlet.
 • Gedacht

  4 jaar geleden
  Kees, is dat zo? Uitgaande van een aangepaste A12, Wat is dan de CO2 winst van het verkeer dat nu niet door de stad rijdt op zoek naar een parkeerplaats maar op constante snelheid, sneller en dus korter rijdt? Misschien moeten we juist af van stedelijke winkels met stoplichten en parkeerproblemen en alleen maar gaan voor goed bereikbare centraal gelegen koopcentra. Zou interessant onderzoek kunnen zijn.
 • Johann utBroamt

  4 jaar geleden
  precies alleen die stijfkoppen in Arnhem en den haag hebben het niet door dat dit weleens de juiste logische verbinding zou zijn. Die abnormale lieden kiezen voor het meest onlogische traject.
 • Johann utBroamt

  4 jaar geleden
  ik ga ervan uit dat er misschien iets van gezond verstand in dit land is en dat er niet gekozen wordt voor dat knooppunt daar bij Zevenaar/Duiven en Arnhem maar misschien zit dat verstand er wel in Brussel en blazen zij die doortrekking mooi af.