Brand kapperszaak Zevenaar
Volledig scherm
PREMIUM
Brand kapperszaak Zevenaar © SD

Piepjonge verdachte (13) opgepakt voor brand in kapsalon in Zevenaar: ‘Triest, alles is afgebrand’

ZEVENAAR - De politie heeft een 13-jarige jongen uit Zevenaar aangehouden na de brand in een kapperszaak aan de Mallemoolen. ,,Hij wordt gehoord, evenals een aantal getuigen. We hebben op dit moment geen andere verdachten op het oog’’, aldus de politie.

8 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Niks bijzonders. In arnhem steken ze een flat aan. Altijd wat met die tieners. Gelukkig heeft de burgemeester er verstand van.
 • Ej gerritsen

  2 maanden geleden
  Geef de ouders de rekening, dan zullen ze misschien van leren.
 • Gijs

  2 maanden geleden
  Triest. Dat is het grote nadeel van 2 auto’s, 2 carrières en een groot hoekhuis. Geen tijd om de eigen kinderen op te voeden.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Helemaal met Chris null eens...! er gebeuren de laatste jaren dingen die echt niet door de beugel kunnen , bij bepaalde zaken moet niet met de leeftijd van de dader(s) rekening worden gehouden , maar de aard van het delict...! word hier niet hard ingegrepen , komt van dergelijke jonge daders vaak niets terecht...! en komt het van kwaad tot erger.. dus,,,in diverse gevallen gewoon een volwassen straf opleggen..!
 • Rouwenhorst

  2 maanden geleden
  Dit kan echt niet, wat een ellende tegenwoordig. Allemaal jongeren onder de 20. Met messen, vuurwerk. Wat is er aan de hand???.en inderdaad andere straffen zou wel een voorbeeld zijn, zodat andere het niet meer durven, hopelijk.
 1. Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’
  PREMIUM

  Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’

  ZEVENAAR - Een jongen van 13 jaar is aangehouden na de verwoestende brand in kapperszaak Your Hair Expert aan de Mallemoolen in Zevenaar. De jonge verdachte wordt beschuldigd van brandstichting en wordt verhoord. De politie heeft geen aanwijzingen dat meerdere daders erbij betrokken zijn. Hoewel de jongen vooralsnog niet schuldig is bevonden, roept zijn aanhouding wel vragen op.
 2. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  3

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Liemers