Brand kapperszaak Zevenaar
Volledig scherm
PREMIUM
Brand kapperszaak Zevenaar © SD

Piepjonge verdachte (13) opgepakt voor brand in kapsalon in Zevenaar: ‘Triest, alles is afgebrand’

ZEVENAAR - De politie heeft een 13-jarige jongen uit Zevenaar aangehouden na de brand in een kapperszaak aan de Mallemoolen. ,,Hij wordt gehoord, evenals een aantal getuigen. We hebben op dit moment geen andere verdachten op het oog’’, aldus de politie.

8 reacties

 • bart verplak

  10 maanden geleden
  Niks bijzonders. In arnhem steken ze een flat aan. Altijd wat met die tieners. Gelukkig heeft de burgemeester er verstand van.
 • Ej gerritsen

  10 maanden geleden
  Geef de ouders de rekening, dan zullen ze misschien van leren.
 • Gijs Eeps

  10 maanden geleden
  Triest. Dat is het grote nadeel van 2 auto’s, 2 carrières en een groot hoekhuis. Geen tijd om de eigen kinderen op te voeden.
 • Gerrit Louter

  10 maanden geleden
  Helemaal met Chris null eens...! er gebeuren de laatste jaren dingen die echt niet door de beugel kunnen , bij bepaalde zaken moet niet met de leeftijd van de dader(s) rekening worden gehouden , maar de aard van het delict...! word hier niet hard ingegrepen , komt van dergelijke jonge daders vaak niets terecht...! en komt het van kwaad tot erger.. dus,,,in diverse gevallen gewoon een volwassen straf opleggen..!
 • Rouwenhorst

  10 maanden geleden
  Dit kan echt niet, wat een ellende tegenwoordig. Allemaal jongeren onder de 20. Met messen, vuurwerk. Wat is er aan de hand???.en inderdaad andere straffen zou wel een voorbeeld zijn, zodat andere het niet meer durven, hopelijk.
 1. Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’
  PREMIUM

  Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’

  ZEVENAAR - Een jongen van 13 jaar is aangehouden na de verwoestende brand in kapperszaak Your Hair Expert aan de Mallemoolen in Zevenaar. De jonge verdachte wordt beschuldigd van brandstichting en wordt verhoord. De politie heeft geen aanwijzingen dat meerdere daders erbij betrokken zijn. Hoewel de jongen vooralsnog niet schuldig is bevonden, roept zijn aanhouding wel vragen op.

Liemers