Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Politie weet geen raad meer met verwarde man die grote overlast veroorzaakt in Angerlo

ANGERLO - Al veertig keer is de politie sinds mei in actie gekomen na meldingen over een 50-jarige man die in Angerlo voor overlast zorgt. Afgelopen vrijdag moesten agenten voor de derde keer die week uitrukken nadat hij zich vervelend gedroeg bij zijn familie, vrienden en in de omgeving.

9 reacties

 • AstrA1993

  1 jaar geleden
  En er word pas ingegrepen als er iets verschrikkelijk fout gaat..? ...dan zijn er opeens wel instantie,s beschikbaar voor dit soort mensen...?  we hollen hier met de zorg   enz. enz steeds verder achteruit...!  bedankt VVD...!
 • Harry

  1 jaar geleden
  Die inrichtingen in de bossen zijn ook allemaal wegbezuinigd.
 • Harry

  1 jaar geleden
  In je spreadsheet misschien?Minder hulpverleners is minder kosten, klaar weer een paar miljoen bespaard.Dat er nog steeds mensen zullen zijn die hulp nodig hebben werd even niet meegenomen in de besparing.
 • Kennis

  1 jaar geleden
  Met dank aan de VVD die zorg voor mensen kapot heeft gemaakt.  Wel miljarden naar aandeelhouders en grote ondernemingen....  maar voor mensen heeft deze partij niets over.
 • Bvieb

  1 jaar geleden
  Deze mensen moeten geholpen worden door professionele hulpverleners (GGZ). Kapot bezuinigd en het gaat mis. Dit hoort geen taak te zijn voor de politie! Zij zijn voor andere zaken opgeleid!

Liemers