Gewoon een bijzonder potje ganzenbord: het Liemers Collegespel.
Volledig scherm
Gewoon een bijzonder potje ganzenbord: het Liemers Collegespel. © Eigen foto

Potje ganzenbord om kennis te maken met Liemers College: meer dan duizend spellen voor basisscholen

ZEVENAAR Nu de introductie op school vanwege corona niet door kan gaan, heeft het Liemers College iets anders bedacht om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de middelbare school: een ‘bijzonder potje ganzenbord’.

3 reacties

 • Theo

  2 maanden geleden
  en dan die doos.... neem me niet kwalijk, ik sla liever dit potje over!
 • Theo

  2 maanden geleden
  wat een onvoorstelbare verspilling van grondstoffen en energie. En dat door een school, die het goede voorbeeld zou moeten geven. Produceer ruim duizend spellen en gooi ze over de schutting, misschien gaat, als het mee zit, 20% van de kinderen dit spel daadwerkelijk (even?) spelen (en dat lijkt mij al optimistisch) en levert het vervolgens ook nog een paar extra inschrijvingen op. Zijn die paar inschrijvingen extra deze verspilling waard? En zo gezellig is dit gezelschapsspel niet, met als die smartphone codes. Zit iedereen tijdens het spel de hele tijd op de telefoon te loeren.
 • Maria

  2 maanden geleden
  Goed idee van Liemers College. Alhoewel ik denk dat veel kinderen uit Zevenaar het Liemers College wel kennen via hun ouders die daar hun middelbare schoolopleiding hebben gehad. Succes basisschool kinderen bij de keuze voor de toekomst.
 1. Chagrijn, maar ook begrip voor stijgende afvalkosten in Montferland en Zevenaar: ‘Nu is het écht de vervuiler die betaalt’
  PREMIUM

  Chagrijn, maar ook begrip voor stijgende afvalkos­ten in Montfer­land en Zevenaar: ‘Nu is het écht de vervuiler die betaalt’

  ZEVENAAR/’S-HEERENBERG - Massaal brachten inwoners van Montferland en Zevenaar hun afval naar de milieustraat in december. Een maand waarin het altijd al filerijden is bij de aanbiedstations, maar dit keer was het twee keer zo druk. Vanwege een forse stijging van de afvaltarieven per 1 januari wilde iedereen maar al te graag nog even zijn rommel kwijt.
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Liemers