Volledig scherm
Het onderkomen van Regionale Sociale Dienst de Liemers verhuist naar Hal12. © Bart Harmsen

Prijs voor RSD met 'Grenzen bewegen'

ZEVENAAR/HENGELO - Het Liemers-Duitse project 'Grenzen Bewegen' heeft een belangrijke prijs gewonnen met een bijzonder project om langdurig werklozen aan het werk te krijgen.

Langdurig werklozen krijgen door middel van taal-, cultuur- en sollicitatietrainingen een nieuw perspectief op werk, eventueel in het buurland. 

Dat is het doel van het project 'Grenzen Bewegen', een gezamenlijk initiatief van onder meer het Theodor-Brauer-Haus in Kleve en Regionale Sociale Dienst (RSD) de Liemers in Zevenaar. 'Grenzen Bewegen' won tijdens het Nederlandse Festival van het Leren in Hengelo de Internationale Prijs 2018. 

De prijs is een initiatief van Learn for Life. Deze organisatie heeft tot doel volwasseneneducatie te bevorderen en reikt sinds 2000 jaarlijks een prijs uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers