Prinses Femke de Eerste van de Knor en Knalpot in Giesbeek viert carnaval zonder prins. Een week voor het feest ging het prinsenpaar plotseling uit elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Femke de Eerste van de Knor en Knalpot in Giesbeek viert carnaval zonder prins. Een week voor het feest ging het prinsenpaar plotseling uit elkaar. © Jan Ruland van den Brink

Prinses Femke de Eerste zit zonder prins door scheiding vlak voor carnaval: ‘Timing kon niet slechter’

GIESBEEK - Als een donderslag bij heldere hemel kwam er vorige week een einde aan de relatie van het prinsenpaar Femke en Joey in Giesbeek. Prinses Femke zwaait nu in haar eentje de scepter over ‘t Knorre Dörpke. 

Een week voor het carnaval ging het plotseling mis tussen Femke Berends en haar partner, Joey te Dorsthorst. Het jonge stel, dat in september samen een huis had gekocht in Giesbeek, werd in november gepresenteerd als het nieuwe prinsenpaar van 't Knorre Dörpke. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers