Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Arsenaal 1309 in Doesburg. © Jan Ruland van den Brink

Reacties vanuit de Liemers op maatregelen: ‘We zijn terug bij af’

ZEVENAAR - Een gedeeltelijke lockdown dus. Voor het onderwijs verandert er niets, maar andere sectoren worden (opnieuw) hard getroffen. De eerste reacties uit de horeca-, sport- en cultuurwereld liegen er niet om. 

4 reacties

 • TheedP

  7 maanden geleden
  De amateur teamsporten zijn zeker voor vier weken op slot gegaan.Voor het betaald voetbal is een uitzondering gemaakt. Die competitie kan voorlopig gewoon doorgaan.Onbegrijpelijk deze uitzondering. Waarom wordt er met twee malen gemeten? Mogelijk is de macht van de KNVB en dan met het name het groot kapitaal binnen deze organisatie wel erg groot.
 • de heer J. Zomers (68)

  7 maanden geleden
  Hier heb je gelijk in... buiten in de open lucht is de kans op besmetting klein.Voetbal en sporten in de buitenlucht is ongevaarlijk.95% van de besmettingen gebeuren binnen in gesloten ruimten met een slechte ventilatie.Stilstaande lucht is kaasje voor het virus.
 • de heer J. Zomers (68)

  7 maanden geleden
  Ze hebben het in de zomer goed voorspeld - door de warmte was het virus minder actief.Nu het kouder wordt... is het foute boel.Maar er is een lichtpuntje --> door het grote aantal besmettingen wordt de immuniteit groter zodat bij een eventuele derde golf het aantal besmettingen een stuk minder zal zijn. 
 • karin

  7 maanden geleden
  het is belachelijk dat de sportschool open mag blijven ik sport zelf ook en ik zie mijn niet naar de kickboks les gaan ga wel wandelen of hardlopen iets veiliger 
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Liemers