Rijn bijna op laagste peil ooit

LOBITH - De Rijn bij Lobith heeft bijna de laagste waterstand ooit in deze periode. Alleen in 1949 en 1921 stond het water in de Rijn in deze periode lager, aldus Rijkswaterstaat.

4 reacties

 • Krombacher

  3 jaar geleden
  Dan moeten ze alle aardrijkskundeboeken veranderen,daar staat namelijk in,de Rijn komt bij Lobith in ons land.dat was vroeger zo voor het Bijlandsche kanaal gegraven werd.Tegenwoordig komt de Rijn bij Spijk in ons land,maar vraag het de schippers die zeggen allemaal dat ze naar Lobith moeten.
 • Bozo

  3 jaar geleden
  Lobith ligt inderdaad bij Tolkamer en niet andersom.De Rijn stroomt langs Tolkamer en niet langs Lobith !Hoog tijd dat Rijkswaterstaat en wie dan ook dit rechtzetten !Een fout maken is menselijk, fouten blijven maken is dom !
 • PetersN

  3 jaar geleden
  Het meetpunt heet officieel Lobith. En dat ligt bij Tolkamer. Klaar. Bij Spijk wordt helemaal niets gemeten.
 • Gedacht

  3 jaar geleden
  Bij Lobith staat de Rijn op hoogte 0, dit zal wel bij Spijk of Tolkamer zijn gemeten...
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers