Rocken met de Leo Harmonie en Drie Keer Niks

videoLOBITH - De Lobithse band Drie Keer Niks rockte zaterdag op het Beatlesnummer Hey Jude tijdens het jubileumconcert van de Leo Harmonie. Vol enthousiasme bespeelde de band bestaande uit Johan Hendriks en de broers Paul, Pascal en Wim Mulder, het aanwezige publiek. Het concert in het Lobithse Gildehuis stond in het teken van de Top2000 en werd georganiseerd vanwege het 110-jarig bestaan van de Leo Harmonie.  

,,Het was echt gaaf. Het liep gesmeerd en er was bijna geen stoel meer vrij. Dat was echt overweldigend. Van zo'n succes konden wij alleen maar dromen’’, zegt voorzitter Marijke Tonissen van de Leo Harmonie  enthousiast. Het aanwezige publiek bewoog, waar mogelijk, op nummers als Malle Babbe, Son of a preacher man en zelfs op de hits van de Zweedse DJ Avicii.

Drie Keer Niks in actie met de Leo Harmonie.
Volledig scherm
Drie Keer Niks in actie met de Leo Harmonie. © Jan Ruland van den Brink

De avond stond vol in het teken van het jubileum. Zo werden de nodige leden geëerd en waren oud-leden van stal gehaald.  Tonissen: ,,Zij vlogen het vol enthousiasme aan en waren bloed fanatiek tijdens repetities . Leuk dat we er samen een succes van hebben gemaakt.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers