Open dag bij de windmolens van de Bijvanck tussen Angerlo en Loil.
Volledig scherm
PREMIUM
Open dag bij de windmolens van de Bijvanck tussen Angerlo en Loil. © Jan Ruland van den Brink

Ruim 300 bezoekers op open dag van energiepark Bijvanck Angerlo: ‘Ik ben fietser en erger me dood’

ANGERLO - Vier windmolens die al volop in gebruik zijn, een zonnepark van 23 hectare waarvoor net vergunning is aangevraagd. Bijvanck, in het grensgebied tussen Angerlo en Loil, is hot. Ruim 300 mensen namen zaterdag een kijkje tijdens een open dag.

7 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Jan Nuvens mijn reactie aan jou is niet geplaatst hierin heb ik uitgelegd wat er is gebeurd. dat betreur ik zeer. @J.M. Horst als wij willen? Nou J.M. wij willen dit dus niet, dat jij spreekt voor jezelf is jouw zaak.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  Het gedrag dat sommige tegenstanders van windmolens laten zien, is op kinderachtige af. Wanneer we energie willen in de vorm van elektriciteit die ook nog schoon is, dan zullen we enige ongemakken op de koop toe moeten nemen. Elk voordeel heeft nu eenmaal ook zijn nadeel. Voor schone energie dichtbij opgewekt en niet ergens anders waar anderen er last van hebben, geldt dat ook.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  @johan, 4 berichten maar liefst, je overtreft jezelf in de strijd tegen windturbines en zonnepanelen. Was er naar toe gegaan en had je laten informeren over de feiten.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Het was in een woord "fantastisch" wat een geweldige ervaring om zo'n ding te bekijken en dan zo'n glasvlakte, dat enorm hot blijkt te zijn. nou in een woord "geweldig"
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  het was in een woord fantastisch wat een techniek. alleen jammer dat verouderde techniek wordt gebruikt voor het opwekken van stroom. ook kleven aan deze manier vele nadelen. ook het hotte zonnewoestijn het is zeer indrukwekkend hoe mensen de grond kunnen verpesten met glazen panelen.

Liemers