Vloerstickers om anderhalve meter afstand te houden.
Volledig scherm
Vloerstickers om anderhalve meter afstand te houden. © ANP

‘Scherp blijven’ na forse toename van corona in de Liemers

ZEVENAAR - In de Liemers zijn de afgelopen week meer dan veertig mensen positief getest op corona. Dat is vier keer zoveel als tussen 25 augustus en 1 september, toen er ‘slechts’ tien nieuwe besmettingen waren. Hiermee volgt de regio de landelijk trend: het aantal nieuwe gevallen neemt al weken sterk toe.

9 reacties

 • Willem

  4 maanden geleden
  De burgemeester kan dit niet oplossen, wij wel. Hou gewoon afstand. Op teveel plekken geen afstand houden zoals bij scholen, supermarkten, terrassen. Nee, niet naar de Burg of de boa’s kijken, naar jezelf en je buurman..
 • Jan Bos

  4 maanden geleden
  Waarom neemt het toe ?, omdat men zich nu laat testen. Ze waren vorige week misschien ook al besmet, maar nu zijn ze getest en is het bekend, maar dat wil nog niet zggen dat de besmettingen toenemen. Het is maar net wat je lezen wilt.
 • toonzv

  4 maanden geleden
  Zevenaar  De besmettingen nemen  a.g.v. verslapping van de discipline sterk toe en B&W Zevenaar steekt opnieuw de kop maar weer `ns in het zand .
 • Henk

  4 maanden geleden
  Als om je heen kijkt bij winkels en supermarkten dan zijn alle ontsmettingsmiddelen weg gehaald en worden winkelwagens absoluut niet meer schoon gemaakt.
 • Detlef Hoogeveen

  4 maanden geleden
  De supermarkten zijn geen besmettingshaard, dat is het probleem dus niet. Het is logisch dat er meer besmettingen zijn, veel jongeren komen terug van een verdiende vakantie. Niks aan de hand dus, alleen even oppassen als je in de risicogroep zit. 
 1. Politie: Wie weet er meer van autobranden in Wijchen?
  Play

  Politie: Wie weet er meer van autobran­den in Wijchen?

 2. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

Liemers