Schoolhond Teddie maakt snel vriendjes in de brugklas in Zevenaar

video | updateZEVENAAR - Leerlingen uit klas 1A van het Liemers College Landeweer in Zevenaar hebben sinds kort een nieuwe en nogal bijzondere klasgenote: een eigen schoolhond. En Teddie, die hoort er helemaal bij.

Ze laten haar uit, ze spelen met haar en ze geven haar te eten. De leerlingen uit klas 1A van het Liemers College Landeweer in Zevenaar doen alles om ervoor te zorgen dat de vier maanden oude Labradoodle Teddie het tussen de schoolbanken uitstekend naar haar zin heeft.

Teddie is vier dagen in de week op het Liemers College te vinden. Het grootste deel daarvan brengt ze nu nog door in deze zogeheten structuurklas, een klas van zo’n tien leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften.

 De bedoeling is dat de Labradoodle als ze ouder wordt ook andere klassen zal vergezellen en uitgroeit tot een echte schoolhond.

Volledig scherm
Schoolhond Teddie op schoot bij Guus in de klas tijdens wiskunde. Foto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers