ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP XTRA

Snel internet voor bewoners van buitengebied Zevenaar en Duiven

ZEVENAAR/DUIVEN - Pakweg 1.750 huishoudens in het buitengebied van Zevenaar en Duiven kunnen medio volgend jaar beschikken over snel internet. Eerst moet minimaal de helft hun belangstelling hiervoor kenbaar maken bij het glasvezelbedrijf Digitale Stad.

7 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Glasvezel buitenaf is het dus niet geworden? Hele circus begint dus opnieuw? Hadden ze het geld voor folders, brieven, verkopers aan de deur maar anders besteed, dan had het voor betrokken burgers goedkoper gekund. Bovendien vind ik het van de zotte dat mensen in de buitengebieden altijd extra moeten betalen en de kern het gratis en voor niets kreeg. Deze mensen betalen gewoon via de gemeentelijke belastingen mee aan voorzieningen in de kern van gemeentes, zou dan ook eerlijker zijn als alle inwoners van gemeenten meebetalen aan de aanleg van glasvezel in de buitengebieden. 
 • addy

  4 jaar geleden
  Bij de genoemde dorpen van de gemeente Zevenaar en Duiven mis ik het dorp Babberich. Hoe zit het daar mee?
 • Renee

  4 jaar geleden
  is slechts 1 maand aow
 • Jeroen

  4 jaar geleden
  Toch wel fijn dat de gemeente Duiven er geen aandacht aan besteed dat bv de wijk de ploen enorm traag internet heeft. Maar politiek gezien kan je hier natuurlijk meer punten mee scoren, dus besteden ze daar tijd aan.
 • Jan Bos

  4 jaar geleden
  Ik wil jou iets geven, maar daar moet jij mij wel voor betalen. het moet niet gekker worden.