Volledig scherm
Feestact Snollebollekes staat op Dreampop in Lathum. © Emiel Muijderman

Snollebollekes en Guus Meeuwis op Dreampop in Lathum

LATHUM - Feestact Snollebollekes geeft een show op het familiefestival Dreampop, op zondag 7 juli bij recreatieplas Rhederlaag in Lathum. Andere grote namen die optreden zijn Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Rowwen Heze en Lil’ Kleine.

Dat heeft festivalorganisator Matrixx woensdag bekendgemaakt. Dreampop is de familiedag op de zondag na dancefestival Dreamfields, een dag eerder. 

Matrixx organiseerde eerder Snollebollekes Live in Concert in het GelreDome in Arnhem en dat was zeer succesvol, want beide shows waren uitverkocht. Dat waren echter feesten voor 18+, terwijl er ook veel jongere fans van de feestband zijn, aldus Matrixx. Die komt nu met het boeken van Snollebollkes voor Dreampop, een festival voor alle leeftijden, die fans tegemoet.

15.000 kaarten

Voor Dreampop zijn maximaal 15.000 kaarten beschikbaar, tickets kosten 33,25 euro per stuk en zijn te koop op de website dreampop.nl.

Ook voor Dreamfields, waar ruimte is voor 30.000 festivalgangers, zijn nog kaarten te koop op dreamfields.nl (53,25 euro). Optredende artiesten hier zijn onder meer Radical Redemption, Boef, La Fuente en The Darkraver.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers