Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Berendsen (chefkok), Marita Reijmer (eigenaar) en Sabine Peters in Thoen & Thans. ,,Je krijgt hier de tijd om beter te worden.” © theo kock

Thoen & Thans: restaurant en leerbedrijf waar ‘je tijd krijgt om beter te worden’

OUD-ZEVENAAR - Restaurant Thoen & Thans heeft een top 10-plek behaald bij de verkiezing Beste Leerbedrijf, mede dankzij stagiaire Sabine Peters (21).

Een dienblad houd je met links vast en met rechts serveer je uit. Sabine Peters (21) uit Zevenaar moest het tijdens de tien weken die ze deze zomer stage liep bij restaurant Thoen & Thans in Oud-Zevenaar goed in haar oren knopen. Al kreeg ze eerst de nodige tips achter de schermen. ,,De begeleiding is hier heel fijn’', vindt ze. ,,Ze gooien je niet gelijk in het diepe.’'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Exclusief

Het beste van de Gelderlander
  1. Automobilisten gaan op de vlucht voor almaar oplopende files bij Arnhem en Zevenaar
    PREMIUM

    Automobi­lis­ten gaan op de vlucht voor almaar oplopende files bij Arnhem en Zevenaar

    DOETINCHEM/ZEVENAAR - De almaar oplopende files rond Arnhem en Nijmegen zorgen er voor dat steeds meer mensen pogingen doen deze te vermijden. Vanuit de Achterhoek zijn er verhuisbewegingen richting Arnhem en Nijmegen, en steeds meer automobilisten stappen bij de stations in de kernen rond Arnhem over op het openbaar vervoer. Ook verhuizen bedrijven naar filevrije gebieden en worden werkroosters aangepast.

Liemers