Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Berendsen (chefkok), Marita Reijmer (eigenaar) en Sabine Peters in Thoen & Thans. ,,Je krijgt hier de tijd om beter te worden.” © theo kock

Thoen & Thans: restaurant en leerbedrijf waar ‘je tijd krijgt om beter te worden’

OUD-ZEVENAAR - Restaurant Thoen & Thans heeft een top 10-plek behaald bij de verkiezing Beste Leerbedrijf, mede dankzij stagiaire Sabine Peters (21).

Een dienblad houd je met links vast en met rechts serveer je uit. Sabine Peters (21) uit Zevenaar moest het tijdens de tien weken die ze deze zomer stage liep bij restaurant Thoen & Thans in Oud-Zevenaar goed in haar oren knopen. Al kreeg ze eerst de nodige tips achter de schermen. ,,De begeleiding is hier heel fijn’', vindt ze. ,,Ze gooien je niet gelijk in het diepe.’'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers