Toch weer compleet Jazz- en Bluesfestival in Zevenaar

videoZEVENAAR - Voor de 27e keer is de stichting muziekstad Zevenaar er toch weer in geslaagd een Jazz- en Bluesfestival te organiseren. Het festival is deze dagen in volle gang.

,,Makkelijk was dat niet, elk jaar wordt het moeilijker'', zegt organisator en drijvende kracht achter het festival Bart Knaven. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er diverse optredens, diensten en films.

,,Het programmeren valt niet altijd mee, en de sponsoren zijn steeds terughoudender. We hopen in de toekomst echter nog even door te kunnen gaan’’, aldus Knaven. Zelf geniet hij deze dagen met volle teugen. ,,Een mooi stukje muziek, blije gezichten en een goed glas bier. Heerlijk.'' 

De zondagmiddag is gereserveerd voor de jazzliefhebber. Op verschillende plaatsen in de stad wordt het publiek getrakteerd op live jazzoptredens. Overal is de toegang gratis en valt er te genieten van een hapje en een drankje. 

Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers