Twee grote hijskranen zijn dinsdag ingezet om een kleinere hijskraan te bevrijden. Die kraan was ’s morgens vast komen te zitten in de modder in Babberich. Dat gebeurde toen het enorme voertuig wegzakte in de berm van de Sleeg.
Volledig scherm
Twee grote hijskranen zijn dinsdag ingezet om een kleinere hijskraan te bevrijden. Die kraan was ’s morgens vast komen te zitten in de modder in Babberich. Dat gebeurde toen het enorme voertuig wegzakte in de berm van de Sleeg. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Twee grote hijskranen bevrijden vastgelopen kleine broertje uit de modder in Babberich

BABBERICH – Twee grote hijskranen zijn dinsdag ingezet om een kleinere hijskraan te bevrijden. Die kraan was ’s morgens vast komen te zitten in de modder in Babberich. Dat gebeurde toen het enorme voertuig wegzakte in de berm van de Sleeg.

 1. Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’
  PREMIUM

  Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’

  ZEVENAAR - Een jongen van 13 jaar is aangehouden na de verwoestende brand in kapperszaak Your Hair Expert aan de Mallemoolen in Zevenaar. De jonge verdachte wordt beschuldigd van brandstichting en wordt verhoord. De politie heeft geen aanwijzingen dat meerdere daders erbij betrokken zijn. Hoewel de jongen vooralsnog niet schuldig is bevonden, roept zijn aanhouding wel vragen op.
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Liemers