Scootmobiel, foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Scootmobiel, foto ter illustratie. © Pixabay

Twee keer zoveel kwijt voor rolstoelen en scootmobielen in Zevenaar: ‘Alleen door coronagelden uit het rood’

ZEVENAAR- De kosten voor onder meer rolstoelen, scootmobiels, hulp bij het huishouden en woningaanpassingen verdubbelen de komende jaren in Zevenaar. Door de vergrijzing zijn er steeds meer 75-plussers die zelfstandig blijven wonen, met inzet van hulp of hulpmiddelen. 

2 reacties

 • petra damme

  2 maanden geleden
  of niet iedereen zo maar geven , en dan vervolgens is de schuur met een laag stof
 • Joris Driepinter

  2 maanden geleden
  Een zeer groot deel van de hulpbehoevende kunnen volstaan met een standaard scootmobiel... kies dan voor een degelijke met voldoende accu-capaciteit en dan wel op vier wielen in plaats van drie... Koop die dan ook samen in met de andere Liemerse gemeenten, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Didam, Doesburg etc... inclusief onderhoudspakket van de leverancier, dat scheelt fors in prijs ! De burger moet er zuinig op zijn en een beperkte bijdrage betalen, probleem opgelost !
 1. Liemerse vlag moet eerst landen en daarna verbroederen: ‘Als dit aanslaat, hebben we straks iets van onszelf’
  PREMIUM
  4

  Liemerse vlag moet eerst landen en daarna verbroede­ren: ‘Als dit aanslaat, hebben we straks iets van onszelf’

  ZEVENAAR - De kersverse Liemerse vlag met rode gloed moet nog landen in de regio. Dat er nu eindelijk een eigen vlag is gekozen uit zo'n honderd ontwerpen, mag geen verrassing meer zijn. ,,Maar ik moet er nog wel even aan wennen”, zegt ‘oer-Liemeriaan’ Joop Boxstart. ,,Met name aan die rode kleur. Maar ik ben er heel blij mee hoor! Ook met de gedachte achter de vlag.”

Liemers