Vader slaat 12-jarige dochter om mogelijke dickpic op haar telefoon

ZEVENAAR - Een 41-jarige vader uit Zevenaar was zo boos omdat er mogelijk een dickpic op de mobiel van zijn 12-jarige dochter zou staan, dat hij haar meerdere keren geslagen zou hebben. Daarvoor moest hij zich vrijdag verantwoorden voor de politierechter.

19 reacties

 • Kas Van Dam

  1 maand geleden
  Mijn kinderen zijn inmiddels (bijna) volwassen, goed terecht gekomen en hebben respect voor de medemens. Daarvoor heb ik ze nóóit een tik hoeven geven. Vind het schokkend dat velen dat hier nog normaal vinden. Wat mij betreft een teken van zwakte, als je geweld denkt nodig te hebben om respect er bij kinderen in te slaan....
 • Eric Roeland

  2 maanden geleden
  Aan allen: Nergens staat het woord 'afrossen' of 'mishandelen' in het artikel. We lezen graag wat we lezen willen? En nee, ik lig niet onder een steen en zie om mee heen ouders die over alles willen 'praten' een ouders die sinds een tik uitdelen. De laatste groep heeft vaak betere manieren dan de eerste. Vreemd?
 • Abou Bakr Belhaj

  2 maanden geleden
  Als dat meisje later verkeerde vriendjes krijgt dan mag papa het wel oplossen van mama.
 • Joep Meij

  2 maanden geleden
  Mijn vader sloeg ons vroeger ook en het voelde heel vernederend aan. Ik was blij dat mensen tegenwoordig met hun kinderen praten,helaas lees ik hier iets anders. ik moet eerlijk toegeven dat ik ook wel eens zo boos ben geweest dat ik een tik gaf maar het is machteloosheid en niet goed.
 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  Elke reageerder hier die een corrigerende tik normaal vindt omdat ie m zelf ook gekregen heeft, heeft daar dus duidelijk een tik aan over gehouden….

Liemers