Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar. © Google Streetview

Van ontucht met leerlingen verdachte oud-docent Liemers College hoort cel eisen: ‘Chaos veroorzaakt in levens van jonge meisjes’

updateTegen een 42-jarige ex-docent van het Liemers College in Zevenaar is donderdag voor de rechtbank in Arnhem wegens ontucht met leerlingen een gevangenisstraf van 28 maanden geëist, waarvan 8 voorwaardelijk. De advocaat van de verdachte vraagt voor vier gevallen vrijspraak. De docent bekent alleen de betasting van een scholiere  in Zevenaar.    

7 reacties

 • R. Van den heuvel

  1 week geleden
  Waarom een verbod van 5 jaar waarom geen verbod op een baan waar je in contact komt met leerlingen hij moet maar in een fabriek gaan werken straks Maar vaak zeggen ze zelf bij solliciteren dat ze in de bajes gezeten hebben met gevolg een levenslange uitkering
 • A. v.d. Hoog

  1 week geleden
  Zielig doen en antwoorden geven die ze verwachten zodat z'n straf minimaal wordt. Dat van die meisjes in Leerdam moeten ze nu mee nemen in de strafmaat en dat gore mannetje zoveel straf opleggen dat hij de eerste 20 jaar niet vrij komt. Opgelucht dat hij tegen de lamp gelopen is, maar wel alles zoveel mogelijk reducerennaar en naar het minimale brengen als hij of zijn advocaat dat kunnen. Zoiets mag niet los rondlopen.
 • Marjan hutten

  1 week geleden
  @y,van denberg..ben het niet met jou eens, want wat is waar?
 • Ceciel Buijser

  1 week geleden
  Dat is toch erg. Dat je als jong meisje psychisch een dreun krijgt omdat je misbruikt bent en dit aan niemand hebt kunnen toevertrouwen, en dan 10 jaar na dato je schuldig voelen omdat je geen aangifte hebt durven doen. De wereld is wreed voor vrouwen.
 • Ruud Berns

  1 week geleden
  Is de kop boven dit artikel wel correct? ‘Jaar cel’, in het artikel daarentegen 28 maanden met 8 maanden aftrek.

Liemers