Drie van de drugspakketten die in Zevenaar tijdens een controle van een auto en een woning zijn gevonden.
Volledig scherm
Drie van de drugspakketten die in Zevenaar tijdens een controle van een auto en een woning zijn gevonden. © Politie Zevenaar

Veel geld en drugs gevonden in auto én woning Zevenaar, kluis in beslag genomen en zes arrestaties

ZEVENAAR - De politie heeft woensdagavond ‘veel geld’ en drugs gevonden in Zevenaar. De vondst begon met de controle van een verdachte auto.

De politie zag het verdachte voertuig rijden en besloot deze te controleren. In de auto werden ‘drie pakken met drugs’ gevonden, zo schrijft de politie Zevenaar op Facebook. De precieze hoeveelheid en soort drug hebben zij daarbij niet bekendgemaakt.

Twee personen die in de auto zaten werden door de politie direct aangehouden voor het bezitten van de drugs. De politie had een vermoeden bij welk adres in Zevenaar de drugs vandaan zou komen en ging ook daar een kijkje nemen.

In de woning werd nog meer drugs gevonden. Naast drugs werd ook ‘veel geld’ aangetroffen. Om hoeveel geld het precies gaat, heeft de politie ook niet bekendgemaakt. De politie nam ook een kluis mee.

In de woning, maar ook daarbuiten, zijn nog eens vier personen aangehouden. Alle verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex in Arnhem. 

Liemers