Marian Godschalk bezorgt een pakketje bij Harry Godschalk.
Volledig scherm
PREMIUM
Marian Godschalk bezorgt een pakketje bij Harry Godschalk. © theo kock persfotografie

Verrassing voor alleenstaande ouderen: pakketje met vis, fruit en eieren cadeau

OUD-ZEVENAAR/OOY - Zestig alleenstaande ouderen in Oud-Zevenaar en Ooy werden donderdag blij verrast. Senior Actief, een vereniging van en voor ouderen in Oud-Zevenaar en Ooy, bezorgde hen thuis een pakketje met producten van drie lokale bedrijven. 

Ter Heerdt kuikens en hennen, Hendriks groenten en fruit en Vishandel Wennekes bedachten samen een manier om de mensen te verrassen. Ze stopten verschillende producten in één pakketje. Het presentje bevatte onder meer een doosje eieren, appels, peren en verse vis. ,,Een hart onder de riem voor de mensen in deze coronacrisis”, zegt Henry Aleven, voorzitter van Senior Actief Oud-Zevenaar en Ooy. ,,Het is veel shit in deze tijd, dus zochten de ondernemers een manier om iets voor de mensen te kunnen doen. Een geweldig goed idee, vinden wij.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers