Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Verwarde mensen belanden vaak in ‘ultieme crisis': zo willen politie en psychiatrie dat voorkomen

ANGERLO/ DOETINCHEM - Verwarde mensen in Oost-Nederland belanden nog te vaak in een ‘ultieme crisis’. Door samen met zorgprofessionals en gemeenten al ‘aan de voorkant’ te kijken bij welke mensen het mis dreigt te gaan en hoe dat komt, kan dit voorkomen worden.

3 reacties

 • Kennis

  5 maanden geleden
  Gewoon op een andere partij stemmen die geld over heeft voor de zorg. Dus. Niet op de VVD
 • de heer J. Zomers (68)

  5 maanden geleden
  Heb een tijdje een hulpbehoevende en verwarde oude man verzorgd - hij had 3 openstaande schulden van oorspronkelijk 600 euro, die waren via incassokosten en gerechtelijke uitspraken opgelopen tot 4000 euro.Toen hij 65 werd, werd direct beslag gelegd op zijn AOW - heb toen de 3 openstaande schulden afgekocht voor de helft. Anders blijf je tot je dood iedere maand 100 euro betalen aan het incassobureau... waarbij ze iedere maand 25 euro claimen voor administratie en incassokosten. 
 • Jeempie

  5 maanden geleden
  Eindelijk word de vinger op de zere plek gelegd. Denk dat als men kijkt naar de financieele problemen en met name de koppeling met het gedrag van incasso en opdrachtgevers, een groot aantal dossiers in aanmerking komen voor strafrechtelijke vervolging. Het invorderen is malafide geworden in NL, waar incasseerders maar raak kunnen doen en dat laat de bittere realiteit helaas zien dat zij dat ook doen en belasting betalen hoeven zij ook niet eens...! 
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Liemers