Foto ter illustratie. ANP XTRA KOEN SUYK
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. ANP XTRA KOEN SUYK © ANP XTRA

Verwarring over aanleg glasvezel Zevenaar: Henk-Jan zit met dubbel contract voor snel internet

ZEVENAAR/DUIVEN Verwarring over de aanleg van glasvezel in Zevenaar, waar zowel Digitale Stad als Glasvezel Buitenaf is begonnen met graafwerkzaamheden. Volgens de gemeente is dat geen probleem. Maar intussen zit een aantal inwoners met een dubbel contract. Een van hen is Henk-Jan Marselje uit Babberich. ,,Dit is balen.”

14 reacties

 • ron k

  2 jaar geleden
  Toen bestond er nog geen marmeren paleis, hal 12 , claims van  ex ambtenaren en wachtgeld regelingen . Toen was er nog geld 
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Deelgemeenten?
 • Michiel

  2 jaar geleden
  De bewoners van het buitengebied moeten betalen voor een glasvezel aansluiting, terwijl de bewoners van Zevenaar en de kern van Oud-Zevenaar zo'n 10-12 jaar geleden een glasvezel aansluiting hebben gekregen die door de gemeente Zevenaar is betaald! 
 • Jeroen

  2 jaar geleden
  De gemeentes maken hier gewoon een zooitje van! Waarom niet kiezen voor 1 open netwerk. Gemeente duiven wilde gewoon scoren bij de kiezers, maar hadden geen idee hoe dit in zijn werk gaat. Er is in Duiven ook nog steeds geen glasvezel in de bebouwde kom, lopen erg achter.
 • Wvv

  2 jaar geleden
  Het buitengebied van de gemeente Zevenaar kan kiezen uit 2 glasvezel kabels, de plaatsen Lobith en Tolkamer heeft helemaal geen keus en blijft op het koperkabeltje zitten. Wethouder waar ben je mee bezig........

Liemers