Het voetveer tussen Pannerden en Millingen ligt er verlaten bij. Dit zal het beeld de komende maanden zijn. De veerdienst vaart komend jaar namelijk niet in de wintermaanden.
Volledig scherm
Het voetveer tussen Pannerden en Millingen ligt er verlaten bij. Dit zal het beeld de komende maanden zijn. De veerdienst vaart komend jaar namelijk niet in de wintermaanden. © theo kock persfotografie

Voetveer tussen Pannerden en Millingen voor anker in wintermaanden; grote gevolgen voor Pieterpad

PANNERDEN - De veerpont tussen Pannerden en Millingen aan de Rijn ligt komend jaar voor anker in de herfst- en wintermaanden. De veerdienst kreeg naar eigen smaak te weinig geld aangeboden van de oevergemeentes Zevenaar en Berg en Dal en kan daardoor niet varen.

9 reacties

 • G. Janssen

  2 maanden geleden
  Gewoon een brug van af de dijk van Ooij naar de overkant. Probleem opgelost.
 • Dirk H. van Uitert

  3 maanden geleden
  En vanaf 2024 stopt de provincie ook nog eens met bijdragen aan de exploitatie van Gelderse veerdiensten. De Vereniging Vrienden van de Veerponten heeft de politieke partijen in Gelderland opgeroepen om de veerdiensten ook na 2023 te blijven ondersteunen. Een aantal van die partijen heeft die oproep in hun verkiezingsprogramma meegenomen. Op 15 maart 2023 dus allemaal op een veervriendelijke partij stemmen!
 • N Barros

  3 maanden geleden
  Gemeenteambtenaren maken meer kapot dan ons lief is!
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Els Weber,gemeenten krijgen uit Den Haag een zak geld die ze naar eigen believen mogen besteden. De door de inwoners gekozen gemeenteraad beslist daarover. Altijd naar Den Haag wijzen is zo’n onvermogen om het zelf te regelen. Kunnen jullie niets zonder Den Haag?
 • frank jansen

  3 maanden geleden
  Er wordt veel geld uitgeven aan promotie van de Liemers op allerlei terrein maar hier blijkt maar weer eens de kortzichtigheid van het gemeentebestuur van Zevenaar. Ze snappen het gewoon niet.