Volledig scherm
Het winkelgebied van Didam. © Jan van den Brink

Volop reclame als antwoord op outlet langs A12

DIDAM/ ZEVENAAR - Ondernemers van Didam willen dat op het outletcentrum aan de snelweg A12 in Zevenaar-Oost volop reclame wordt gemaakt voor de koopharten van Zevenaar en Didam.

Led-zuilen en pushberichten op de telefoon maken bezoekers van het outletcentrum in Zevenaar-Oost doorlopend attent op de winkelcentra van Zevenaar en Didam. Dat is de wens van winkeliersvereniging Gastvrij Didam.

Gerard Lamers, de spreekbuis van deze winkeliersvereniging, vertelde dit woensdagmiddag op een bijeenkomst in het gemeentehuis van Zevenaar waarop ook het MKB Montferland was vertegenwoordigd.

Zuilen
„Op drie zuilen wordt verwezen naar de winkelcentra van Zevenaar en Didam”, zei hij. „Hier kunnen ook de evenementen op worden gezet, zoals Muziekstad Zevenaar, kerstmarkten en Didam op Stelten.”

Bericht
Gastvrij Didam wil daarnaast dat de consument bij het verlaten van het gebouw op weg naar de parkeerplaats een bericht op z'n telefoon krijgt met informatie over de winkelcentra en eventuele evenementen van Didam en Zevenaar.

Droom
Een droom van zowel Gastvrij Didam als het MKB Montferland is dat er shuttlebussen tussen het outletcentrum en de omliggende winkelcentra komen.

Volledig scherm
Op vrijdag is het markt in Zevenaar. Op de achtergrond het gemeentehuis. © Bart Harmsen

Liemers