Voor vroege vogels stalt Edwin (47) zijn 800 kerstbomen alvast uit

VIDEOZEVENAAR - Sinterklaas is amper in het land of in Oud-Zevenaar worden de kerstbomen alweer aan de man gebracht. Edwin Anneveld (47) staat sinds donderdagochtend met ruim 800 naaldbomen aan de Babberichseweg tegenover de Grutterij-Molen. ,,Zodra mensen zien dat ik mijn bomen uitstal, komen ze’’

Edwin Anneveld begrijpt heel goed dat het kopen van een kerstboom een speciaal moment is. ,,Daar neem je de tijd voor.’’ Elke klant wordt daarom na het shoppen een bekertje hete koffie aangeboden waar ze van kunnen nippen onder de met lichtjes versierde overdekking. 

,,Door het hier een beetje leuk aan te kleden, probeer ik er echt iets gezelligs van te maken.’’ En de koukleumen kunnen zich terugtrekken in de verwarmde caravan, waar ook Djara, de grijze Weimaraner, aan de kou ontsnapt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers