De drie Gelderse Veiligheidsregio's met daarin aangegeven de afstand naar de priklocaties vanuit de Liemers. Op de foto: ouderen wachten bij de sporthal in Doetinchem voor dat zij aan beurt zijn voor hun coronaprik.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie Gelderse Veiligheidsregio's met daarin aangegeven de afstand naar de priklocaties vanuit de Liemers. Op de foto: ouderen wachten bij de sporthal in Doetinchem voor dat zij aan beurt zijn voor hun coronaprik. © vanRossumDesign

Waar kun je vanuit de Liemers het beste heen voor de coronaprik? Antwoord op 5 vragen

ZEVENAAR - Zelfstandig wonende 80-plussers zijn aan de beurt voor hun coronaprik. Wie in de Liemers woont, valt onder de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM). Daar zijn prikposten in Arnhem (Papendal), Ede en – vanaf 8 maart – Barneveld. Dat zijn de enige priklocaties voor deze regio. 

 1. Het hoofd van ijszwemmer Albert wilde nog wel, maar zijn lichaam niet: ‘Onderkoeling sloeg keihard toe’
  PREMIUM
  2

  Het hoofd van ijszwemmer Albert wilde nog wel, maar zijn lichaam niet: ‘Onderkoe­ling sloeg keihard toe’

  ZEVENAAR - Terwijl half Nederland op het ijs stond, dook Albert Stienezen zondag in het water voor een bijna onmenselijke missie. Onder erbarmelijke omstandigheden wilde de Zevenaarder de zogenoemde ijsmijl van ruim 1,6 kilometer voltooien. Toen hij iets over de helft was, staakte hij echter zijn strijd. Stienezens hoofd had nog totale focus, maar zijn lichaam sputterde tegen.
 1. Rutte: niet regeren met racistische FvD en wegloper Wilders
  Play

  Rutte: niet regeren met racisti­sche FvD en wegloper Wilders

 2. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

Liemers