Weer geen duidelijkheid voor de bewoners van buurtschap Helhoek: ‘Onzekerheid over de A15 is het ergste’

videoHELHOEK – Teleurgesteld klapt Marcel Hermsen zijn laptop dicht aan de keukentafel. ,,Weer geen duidelijkheid. Die onzekerheid over het doortrekken van de A15 is het ergste. Mensen willen verder met hun leven.’’

3 reacties

 • JP Witzand

  1 maand geleden
  Riet: "Ik had het wel verwacht, ze zijn al vijftig jaar bezig. Elke keer is het weer iets anders. Nu gaat het weer om stikstof. Het is altijd hetzelfde liedje.’’ 50 jaar! Wat een idioterie, toch? En het duurt maar voort. In Nederland krijgen we nauwelijks nog iets voor elkaar. Zelfs een simpele verbreding van de brug over de Maas in de A50 niet. Moet je al die prachtige bruggen in de berglandschappen in de Alpenlanden eens zien. Maar in ons lage landje kan het zogenaamd allemaal niet. Triest.
 • Marcel Hermsen

  1 maand geleden
  Ik heb geen bezwaar gemaakt, ik respecteer overigens de mensen welke wel een zienswijze hebben ingediend
 • Eelco .

  1 maand geleden
  De reactie is niet volledig oprecht. Als onzekerheid echte het ergste zou zijn, dan had mijnheer met zijn club geen bezwaar moeten maken. Immers zonder bezwaar was er geen behandeling door de Raad van State nodig. Zijn echte probleem is het doortrekken van de A15 langs zijn huis, niet dat hij er nog een half jaartje langer op moet wachten.
 1. Coronasteun voor Zevenaarse middenstander bij nieuwe website of app; ook hulp in andere gemeenten mogelijk
  PREMIUM

  Coronas­teun voor Zevenaarse middenstan­der bij nieuwe website of app; ook hulp in andere gemeenten mogelijk

  ZEVENAAR/ DUIVEN/ DIDAM - Middenstanders die online beter zichtbaar willen zijn, kunnen bij de gemeente Zevenaar coronasteun aanvragen om dat mogelijk te maken. Ze komen in aanmerking voor een vergoeding van maximaal 2500 euro. Dat geld kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken voor het vernieuwen van hun website, het ontwikkelen van een app of het opstarten van een webshop.
 2. Het hoofd van ijszwemmer Albert wilde nog wel, maar zijn lichaam niet: ‘Onderkoeling sloeg keihard toe’
  PREMIUM
  2

  Het hoofd van ijszwemmer Albert wilde nog wel, maar zijn lichaam niet: ‘Onderkoe­ling sloeg keihard toe’

  ZEVENAAR - Terwijl half Nederland op het ijs stond, dook Albert Stienezen zondag in het water voor een bijna onmenselijke missie. Onder erbarmelijke omstandigheden wilde de Zevenaarder de zogenoemde ijsmijl van ruim 1,6 kilometer voltooien. Toen hij iets over de helft was, staakte hij echter zijn strijd. Stienezens hoofd had nog totale focus, maar zijn lichaam sputterde tegen.
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Liemers