Weggebruikers spotten Ghostbusters-auto op A12: ‘Wie o wie ziet spoken?’

ZEVENAAR - Bij de grensovergang van Duitsland naar Nederland, in de buurt van Zevenaar, is vrijdag aan het einde van de dag de beroemde Ghostbusters-auto gespot. Tenminste, het gaat om een wagen die in ieder geval sterk lijkt op de Cadillac uit de bekende Amerikaanse speelfilm.

Ook een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag de opvallende auto op een aanhanger over de snelweg A12 rijden. ‘Wie o wie ziet spoken en heeft die mannen gebeld?’, grapt hij in een tweet met bijbehorende foto.

De film Ghostbusters dateert van 1984 en gaat over een groepje professors dat hun baan aan de universiteit is verloren. Met hun opgedane kennis beginnen de geleerden een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opruimen van spoken, genaamd Ghostbusters. In 2016 werd een moderne versie van de populaire komedie uitgebracht.

Volledig scherm
© Weginspecteur Jan/Twitter
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers