Windpark Bijvanck net buiten Angerlo in maart 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Windpark Bijvanck net buiten Angerlo in maart 2021. © Jan Ruland van den Brink

Windpark Bijvanck krijgt broertje: er komt een zonneveld bij de windmolens bij Angerlo

ANGERLO - Windpark Bijvanck net buiten Angerlo krijgt een broertje: zonnepark Bijvanck. Het zonneveld wordt aan het zicht onttrokken door hagen en wilgen. Dit tot tevredenheid van de buurt.

3 reacties

 • Henk Jansen

  1 maand geleden
  En zo wordt de natuur in de Achterhoek stap voor stap vernietigd. En ondertussen maar roepen dat de boeren te veel co2 uitstoten….. ik weet zeker dat ze de boeren weg willen hebben Voorde zonnepanelen en windmolens. En zo komt de randstad aan stroom straks.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  dit is toch niet te geloven en maar doorgaan met die GL plannen! mensen kom nou eens in actie en laat dit niet gebeuren voordat je het weet betaal je je scheel aan dit soort opgewekte energie. daarbij ze vernietigen uw leefomgeving zonder aan u en uw nageslacht te denken.
 • Coen Heveling

  2 maanden geleden
  Zo gaat dat nu, eerst windturbines, dan komen er zonneparken bij. Maar opgelet: daar waar nu zonneparken komen, komen er straks windturbines bij. Maar dat durven ze nog niet te vertellen. Zonneparkplannen in de buurt? Eis zwart op wit dat er geen windturbines bij komen. Kijken hoe ze dan reageren.

Liemers