Het voormalige pand van welzijnsorganisatie Caleidoz aan de Steenhuizen. Na sloop van dit gebouw zouden hier 17 tot 20 appartementen moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige pand van welzijnsorganisatie Caleidoz aan de Steenhuizen. Na sloop van dit gebouw zouden hier 17 tot 20 appartementen moeten komen. © Jan Ruland van den Brink

Zevenaar bouwt 66 woningen na sloop oude basisscholen: eerst gesprekken met omwonenden

ZEVENAAR - Op vijf plekken in Zevenaar en Lobith, waar nu nog basisscholen of kinderdagverblijven staan, moeten in totaal 66 nieuwe appartementen en andere woningen komen. Ook het terrein van de voormalige Volksuniversiteit aan de Vincent van Goghstraat in Zevenaar is in beeld voor woningbouw. Deze maand gaat de gemeente met omwonenden in gesprek over de plannen.

 1. Met de aanhanger naar het aanbiedstation? Neem maar een goedgevulde portemonnee mee
  PREMIUM

  Met de aanhanger naar het aanbiedsta­ti­on? Neem maar een goedgevul­de portemon­nee mee

  ’s-HEERENBERG/ ZEVENAAR - Met open mond stond Mark Mooren vorige week bij de milieustraat in Zevenaar. Zes vuilniszakken met huishoudelijk afval leverde de Didammer in. Of hij daar even 24 euro voor wilde aftikken. Mooren wist niet wat wij hoorde, maar betaalde zonder te mokken. ,,Eén keer vergeten de container aan de weg te zetten komt mij zo wel heel duur te staan.” En het wrange is: was hij een paar dagen eerder geweest, dan had hij veel minder hoeven te betalen.
 1. Kun je na vaccinatie nog corona krijgen?
  Play

  Kun je na vaccinatie nog corona krijgen?

 2. Met deze tips raak je de coronakilo's kwijt
  Play

  Met deze tips raak je de coronaki­lo's kwijt

Liemers