Foto ter illustratie: Een Ja-Ja-sticker op een brievenbus in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: Een Ja-Ja-sticker op een brievenbus in Amsterdam. © ANP

Zevenaar gaat ja/ja-sticker introduceren voor reclamefolders: ‘Zonde van de kosten en het papier’

ZEVENAAR - Inwoners van Zevenaar ontvangen in de toekomst alleen nog reclamefolders als zij hierom vragen door middel van een ja/ja-sticker op hun brievenbus. Zo besloot de Zevenaarse gemeenteraad woensdag. 

6 reacties

 • Frans Appel

  1 maand geleden
  Dus de jaja sticker krijg je gratis in de bus. Had dat dan ook niet met de neenee sticker gekund ? Volgens mij worden er weer een paar slapende rijk over de rug van de burger. Moet de bezorger zeker bijhouden hoeveel hij overhoud, zodat bedrijven minder kunnen drukken ? Wie dit gelooft is echt dom.
 • joan willems

  1 maand geleden
  De gemeente gaat de verenigingen compenseren voor het verlies aan inkomsten? Ben voor minder papier, maar er zijn een groot aantal verenigingen die met vrijwilligers het oud papier ophalen en de opbrengst mogen ze voor een deel zelf behouden.
 • Johan Derksen

  1 maand geleden
  Zonde van de kosten en het papier: , en wat dacht je van al het belastinggeld wat daar al mee is verspild door de heren . eerst hadden we andere stikkers en nu hebben ze het wiel voor de tweede keer uitgevonden, echt een staaltje belastinggeld verspilling vind ik had het bij het oude gelaten dan hadden ze ook niet zo lang te hoeven vergaderen hierover !!!!
 • Hans Hartink

  1 maand geleden
  Neem aan dat GroenLinks vanaf nu ook geen enkele folder meer gaan verspreiden, ook niet in aanloop naar verkiezingen.
 • Fred Teunissen

  1 maand geleden
  Gaat de gemeenteraad daarover? Volgende stap is 1 x per jaar oud papier ophalen maar dezelfde gemeentelijke heffingen blijven betalen. Let maar op. Ik stel voor een Nee/Nee stikker op de gemeenteraad te plakken. GroenLinks als eerste.

Liemers