Oud-ambtenaar Paul Kemperman (links) en bezwaarmaker Ben Sweeren woensdagavond tijdens de bezwarencommissie in het Zevenaarse gemeentehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-ambtenaar Paul Kemperman (links) en bezwaarmaker Ben Sweeren woensdagavond tijdens de bezwarencommissie in het Zevenaarse gemeentehuis. © Jan Ruland van den Brink

Zevenaar maakt selectie van ‘geheime dossiers’ over personeelsbeleid; oud-ambtenaar ‘elke keer weer belazerd’

ZEVENAAR - Zevenaar gaat alsnog selecteren welke stukken van de veelbesproken raadsenquête openbaar zijn, welke geheim moeten blijven en welke kunnen worden vernietigd. Het complete dossier over het falende Zevenaarse personeelsbeleid ligt nu achter slot en grendel bij het Streekarchivariaat. Maar het moet terug naar de gemeente, waar het in zijn geheel wordt uitgezocht. 

 1. Voedselbank Zevenaar zoekt nieuw pand: zónder houtrot en muizen, mét de juiste temperatuur
  PREMIUM

  Voedsel­bank Zevenaar zoekt nieuw pand: zónder houtrot en muizen, mét de juiste tempera­tuur

  ZEVENAAR - De voedselbank in Zevenaar is op zoek naar een ander pand. De huidige loods aan de Reisenakker, waar de voedselbank sinds 2012 is gevestigd, kampt met een reeks gebreken. ,,Twee jaar geleden wilden we het pand laten schilderen”, zegt Harry Scharrenborg, voorzitter van de Voedselbank Zevenaar. ,,De schilder wilde niet eens aan de klus beginnen, vanwege de slechte staat van het hout.”
 1. Kun je na vaccinatie nog corona krijgen?
  Play

  Kun je na vaccinatie nog corona krijgen?

 2. Met deze tips raak je de coronakilo's kwijt
  Play

  Met deze tips raak je de coronaki­lo's kwijt

Liemers