Archieffoto: Wethouder Nanne van Dellen (links) in gesprek met een inwoner van Zevenaar over verzakte woningen in de stad. De wethouder gaat de afgelopen vier jaar onder meer financiën, onderwijs en sport.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: Wethouder Nanne van Dellen (links) in gesprek met een inwoner van Zevenaar over verzakte woningen in de stad. De wethouder gaat de afgelopen vier jaar onder meer financiën, onderwijs en sport. © Jan Ruland van den Brink

Zevenaarse wethouders stappen op bij Lokaal Belang: ‘Niemand heeft een poging gedaan ons een verklaring te geven’

ZEVENAAR - Wethouders Hans Winters en Nanne van Dellen stappen op bij Lokaal Belang Zevenaar. Zij gaan de gemeenteraadsverkiezingen van maart in als leden van de nieuwe partij WijZZ. 

11 reacties

 • Huub Meijer

  1 dag geleden
  Wethouders worden aangesteld door de nieuw te vormen coalitie. Hans Winters loopt erg op de troepen vooruit. Eerst verkiezingen!!!!!!!
 • De Vries

  2 dagen geleden
  Tsja, als de groenteboer op zoek is naar verjonging dat loop je de kans mensen met geen ervaring op de kieslijst te krijgen. Zou het toen al rommelen in lokaal belang? Harry is niet echt intelligent en neemt, samen met het CDA, domme beslissingen. Zo dom dat Zevenaar zelfs in de schulden kwam. Niet echt slim van onze groenteman. Harry, stop er toch gewoon mee.
 • frank jansen

  2 dagen geleden
  Onder het mom van "privacy" kan tegenwoordig alles onder de mat geveegd worden.
 • Lucas de Graaf

  3 dagen geleden
  Hoezo kiezersbedrog? Deze heren willen op een kieslijst, maar willen helemaal geen raadslid worden?! Deze zien zichzelf met hun elite-clubje, Wij Zijn Zielig (WijZZ) graag terugkomen in de gouden toren van Van Riswijk.
 • Mona Rusch

  3 dagen geleden
  Nog een Zevenaarse politieke partij erbij die niets voor Zevenaar doet.

Liemers