Impressie van de nieuwe inrichting, met links een terras voor het grand café en in het midden het witte kunstwerk, bekend als de 'peuk’.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de nieuwe inrichting, met links een terras voor het grand café en in het midden het witte kunstwerk, bekend als de 'peuk’. © Nieuwe inrichting

Zo ziet het er straks uit in Zevenaar: auto's verdwijnen, de ‘peuk’ blijft

ZEVENAAR - Het terrein voor het gemeentehuis in Zevenaar krijgt een facelift. Ook de Kerkstraat gaat op de schop. Er komt een nieuwe toegangsweg naar de nieuwbouwwijk, Woonpark BAT, en een deel wordt tweerichtingsverkeer.

20 reacties

 • wimpie

  2 maanden geleden
  Klantvriendelijker, dat klinkt heel leuk, maar wat houdt dat in? Gratis?
 • LokaalBetrokken

  2 maanden geleden
  Ik bedoel natuurlijk eindigt. Slordige spelfout.
 • LokaalBetrokken

  2 maanden geleden
  Is wel stukken verbeterd de laatste jaren, met alle horeca op het Marktplein. De gezelligheid eindicht echter bij het oude gemeentehuis. Aan die kant van 'de stad' is inderdaad nog veel aan gezelligheid te winnen.
 • Joost

  2 maanden geleden
  Op zich is het goed dat de gemeente juist nu in Corona-tijd investeert in infra mits de Zevenaarse aannemers er van profiteren. Wel is echter deze narcistische keuze om het gemeentehuis aan de Kerkstraat te verfraaien ronduit beschamend. Besteedt het dan beter aan het ontsluiten van de B’richse kant van die wijk. Nu wordt het verkeer juist de stad in geduwd. Vrij oubollig. 
 • elan

  2 maanden geleden
  Wordt mooi b-ij de Turmac!!
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Liemers