Zwaargewonde bij stevige botsing tussen drie auto’s in Zevenaar

update | VideoZEVENAAR - Hulpdiensten, waaronder een mobiel medisch team per traumaheli, zijn vanavond uitgerukt voor een ernstig ongeluk in Zevenaar. Een inzittende van een van de betrokken auto’s raakte zwaargewond en zat enige tijd bekneld in zijn voerguig.  

 1. Met de aanhanger naar het aanbiedstation? Neem maar een goedgevulde portemonnee mee
  PREMIUM

  Met de aanhanger naar het aanbiedsta­ti­on? Neem maar een goedgevul­de portemon­nee mee

  ’s-HEERENBERG/ ZEVENAAR - Met open mond stond Mark Mooren vorige week bij de milieustraat in Zevenaar. Zes vuilniszakken met huishoudelijk afval leverde de Didammer in. Of hij daar even 24 euro voor wilde aftikken. Mooren wist niet wat wij hoorde, maar betaalde zonder te mokken. ,,Eén keer vergeten de container aan de weg te zetten komt mij zo wel heel duur te staan.” En het wrange is: was hij een paar dagen eerder geweest, dan had hij veel minder hoeven te betalen.
 2. Vrees voor overlast op nieuwe parkeerplaats langs A12: ‘Chauffeurs zullen in de bosjes behoefte hun doen’
  PREMIUM
  4

  Vrees voor overlast op nieuwe parkeer­plaats langs A12: ‘Chauffeurs zullen in de bosjes behoefte hun doen’

  BABBERICH - Bewoners van de Veldhuizenseweg in Babberich zien helemaal niks in het plan voor een nieuwe parkeerplaats, vlakbij de grens met Duitsland langs de A12. Waar vroeger het grenswisselkantoor stond, moeten parkeerplaatsen komen voor 28 vrachtwagens en 26 personenauto's. ,,Dat gaat zwaar overlast geven”, vreest Gerard Holleman. Zijn varkensbedrijf ligt op pakweg 60 meter van de beoogde verzorgingsplaats Bergh-Zuid.
 1. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik

Liemers